De eerste headliner voor Črna Loka 2022 is Harakiri for the Sky!

Sinds de oprichting van de band in 2011 wordt Harakiri for the Sky beschouwd als een belangrijke band in de post black metal beweging.

In hun laatste release, Mӕre (January 29th, 2021), komen de aantrekkelijke gitaar melodieën van M.S. en de teksten van J.J., met thema’s zoals trauma’s en verlies, goed naar voren. Harakiri’s unieke mix van black metal en post rock creëert een maalstroom van verpletterend geschreeuw en plotselinge akoestische gitaar intermezzo’s.

“Mӕre” wordt vereerd met verschillende vrienden van de band die hebben deelgenomen aan het album.

Neige, frontman van Alcest, voegt een spookachtige flair toe aan het nummer ‘Sing For The Damage We’ve Done’, de anonieme stem van Gaerea doet mee aan ‘Silver Needle // Golden Dawn’ en Kerim  “Krimh“ Lechner (Septicflesh, live-Behemoth) heeft meegedaan als sessiedrummer.